Kaikki blogit puheenaiheesta Identiteettivarkaus

Identiteettivarkaus

Käytössäni ollut internet-domain elinalepomaki.fi on varattu kolmannen, minusta riippumattoman osapuolen toimesta viime kesänä. Tuo verkkotunnus on ollut omassa käytössäni vuosina 2010-2016 (kesä). Kesällä, kokoomuksen puheenjohtajakilpailun jälkeen, verkkotunnus erääntyi ja sen uusiminen pääsi unohtumaan.

Identiteettivarkaus – kuka korvaa uhrille ja mitä?

”identiteettivarkaus”-sana on omalla tavallansa mörkö, jolla on peloteltu jo vuosikausia. Temppu on lähes yhtä vanha kuin ihmiskunta, eli joku toinen esiintyy henkilönä, joka hän ei oikeasti ole.

Mitä tarkoittaa identiteettivarkaus

Identiteettivarkauksin Stubbia vastaan

Valtiovarainministeri Alexander Stubbin toimintaa kritisoineen ja puoluejohtajan vaihtamista vaatineen huolestuneen kokoomusaktiivin teksti näyttää äkkiseltään uskottavalta. Pitkäaikainen puoluetoimija Vantaalta on pahoillaan sinänsä osaavan puheenjohtajan epäonnistumisista. Jostakin syystä "Riitta Pestolasta" ei kuitenkaan löydy tietoja oikein mistään. Henkilöä ei myöskään löydy Fonecta Finderilla eikä Google osaa kertoa hänestä mitään.

Identiteettini varastettiin

Rikoslakia on päivitetty 4.9.2015 identiteettivarkauden osalta. Rikoslain 38 luku Tieto- ja viestintärikoksista määrittelee identiteettivarkauden.

9 a § (10.4.2015/368) Identiteettivarkaus

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä