Kaikki blogit puheenaiheesta Itseluottamus

Nobody

Juuri nyt saamme Suomessakin nauttia omakehusta ihan mukavasti, aina sunnuntaihin 14.4 saakka.

Oscar Wilde, joka hänkään ei harrastanut turhaa itsekritiikkia, kehitti ilmiöstä upean aforismin: "To love oneself is the beginning of a lifelong romance"  (Itsensä rakastaminen on elinikäisen romanssin alku).

Toivoisin, että kotomaamme poliitikot ottaisivat edes hieman oppia sieltä rapakon takana. Kerrassaan upeata itseluottamusta (24 pointtia/kesto: 1:17 min)..

 

https://

Potkulaki muuttaisi luottamuksen yhdessä yössä epäluottamukseksi. Haluammeko?

 

Hallituksen esitys eduskunnalle laeiksi työsopimuslain 7 luvun 2 §:n ja työttömyysturvalain 2a luvun 1 §:n muuttamisesta, sivulta 9 - 11:

Vaiettuja syitä yhteiskuntamme jatkuvaan alamäkeen

Sivistys tarkoittaa mielestäni sitä, että tiedostamme tietyt inhimillisen käyttäytymisen vaarat, emmekä salli niiden ottaa valtaa yhteiskunnassamme. Se tietenkin edellyttää, että aidosti uskomme ihmisyyden muuttumattomuuteen. Sivistyksen usein rapauttaakin sellainen hydris, jossa kuvitellaan nykyisten sukupolvien aivan itsestään vapautuneen aiempien sukupolvien heikkouksista. Sivistys kuolee siihen oletukseen, että eihän meidän maassamme tai meidän ajassamme voi syntyä korruptiota - sallitaan siis kaikki.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä