Kaikki blogit puheenaiheesta Maria Lohela

Poliitikko Lohelan urakehitys

Toimittaja Timo Haapala kynäilee Setä Arkadian roolissa tällä kertaa Maria Lohelan urakehityksestä politiikassa. Onhan se poikkeava, täytyy myöntää. Äänestäjien tuella eduskuntaan, sitten puhemieheksi josta sitten ministerikiimaisten poliitikkotovereiden (siniset)  toimien ansiosta potkut. Ilman puoluehajaannusta Lohela olisi varmaan saanut pitää paikkansa koko nelivuotiskauden.

Sinisten ehdokkaat kortilla

Perussuomalaisista "pettureina" poistuneet Siniset ovat yhä tiukemman paikan edessä, kun yksi toisensa jälkeen jättää hätäisesti perustetun uuden puolueensa.

Tällä kertaa päätöksestä ilmoitti Maria Lohela facebookissa, ettei ole enää käytettävissä: 

"Mietin pitkään miten ja milloin kerron tämän. Minulle on selkiytynyt ajatus, että en pyri ehdolle seuraavissa vaaleissa.

Lohela Hommaforumin ja Halla-ahon kasvatteja

Viime päivinä on saatu todistaa harvinaisen tekopyhää poliittista teatteria Perussuomalaisista eronneiden esittäessä maltillisen ja ei-nuivan linjan edustajia. Faktat ovat kuitenkin murskaavia ja osoittavat sen, ettei teatterissa ole totuutta siteeksikään. Moni onkin kysellyt pääministeri Sipilän todellisten arvojen perään. Ei siitä tosiasiasta pääse yli eikä ympäri, että koko puolue vannoi halla-aholaisuuden nimeen vaaleissa 2015, niin sanotut ”maltillisemmat vennamolaiset” mukaan lukien.

Presidentti puhui taas hienosti ahneutta vastaan

# Presidentti Sauli Niinistölle oli eduskunnan avajaispuheeseen kertynyt tässä levottomassa ajassa paljon kommentoitavaa. Heti puheensa alkupuolella Niinistö sanoi, että Suomi on maailman vakain demokratia. Se on paljon sanottu se. Toivottavasti se pitää ainakin osittain paikkansa.

Miksi Australian kenraalikuvernöörin vierailun uutisarvo oli nolla?

# Australian valtionpäämies, kenraalikuvernööri Peter Cosgrove teki 28.-29.4. ensimmäisen valtiovierailun Suomeen. Kyseessä oli ensimmäinen korkeimman tason vierailu Australiasta Suomeen. Presidentti Tarja Halonen teki edellisen valtiovierailun Suomesta Australiaan vuonna 2007.

   Tasavallan presidentti Sauli Niinistö otti puolisonsa Jenni Haukion kanssa vieraat vastaan Presidentinlinnassa torstaina 28. huhtikuuta.

Puhemies Maria Lohela ei ole mitään mieltä mistään

# Katsoimme eduskunnan puhemiehen Maria Lohelan Ylen tv-haastattelun. Se oli aivan poikkeuksellinen ohjelma. En ole koskaan kuullut viidenkään minuutin haastattelua, jossa johtava poliitikko ei olisi ottanut voimakkaasti kantaa johonkin ajankohtaiseen asiaan.

Presidentti Niinistön tolkkupuhe kansainvaelluksesta

# Presidentti Sauli Niinistön esiintyminen eduskunnan avajaisissa oli varsinainen tolkun puhe. Kirjailija Jyri Paretskoin Iisalmen Sanomissa julkaistu kolumni Tolkun Ihmiset sai liikkeelle melkoisen vyöryn. Maltillista yhteiskuntakeskustelua suositellutta kolumnia oli ehtinyt kiittää itse presidentti Niinistö sekä keskustelun pyörteisiin joutunut jääkiekkoilija Teemu Selänne.

Toimintakulttuuri - Pukeutumiskultturi

Eduskunnan puhemies Maria Lohela(PS) sanoi poliittisten toimittajien aamiaistilaisuudessa pitävänsä Perussuomalaisten heikkoutena sitä, että he hakevat julkisuuden kautta huomiota omalle asialle. Lohela toteaa, että Perussuomalaiset on hallituksessa vasta lyhyen ajan ja oman toimintakulttuurin rakentamisessa on ollut monenlaista opettelua.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/puhemies-lohela-perussuomala...

Soinikin erehtyi herrojen kanssa marjaan ja "sekametelisoppahallitukseen"

# Eräät Perussuomalaisten (PS) poliitikot ovat vaatineet kriisineuvonpitoa, koska PS:n kannatus on romahtanut gallupeissa kymmenen prosentin pintaan. Mutta puolueen puheenjohtaja Timo Soini torjuu tiukasti kritiikin. Puolueen jäsenet eivät kuulemma saisi arvostella puoluettaan eikä varsinkaan sen johtoa julkisuudessa. Puolueen sisällä arvostelu on myös mahdotonta.

Sipilälle sympatiaa – perussuomalaiset hermoraunioina

# Pääministeri Juha Sipilä (Kesk.) sai Suomelle, hallitukselleen ja itselleen kansainvälistä ja kansallista mainetta kertomalla antavansa Pohjanmaalta kotinsa maahanmuuttajien käyttöön. Kyllä jokaisen tuntevan ihmisen on pakko myöntää, että Sipilän toimenpide on aitoa lähimmäisenrakkautta, jolla saa ja jolla kuuluukin saada sympatiaa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä