Kaikki blogit puheenaiheesta Matti Apunen

Apus YLE

Ylen uutispäätoimittaja Jokinen kertoo tämänpäiväisessä Hesarissa: "Mahdolliset puolueellisuuteen liittyvät ongelmat ovat... katsojan ja kuulijan arvioitavissa. Hän itse ei sellaisia näe. ”Tuskin on kellään siihen nokankoputtamista, että Matti (Apunen) ei osaisi olla toimittaja ja siinä roolissa...."

 

Harhaanjohtavia kommentteja kansalaisaloitteeseen.

Ylen aamu-tv:n Jälkiviisaissa keskusteltiin kansalaisaloitteesta, jonka tarkoituksena on lopettaa kansanedustajien sopeutumiseläke. Keskustelijat Matti Apunen ja Jan Erola kommentit vaikuttivat siltä etteivät he ymmärrä lainsäädäntöprosessia.

Wahlroos ja tyhmäksi opiskellut kansa

Korkea koulutustasomme on tehnyt kansastamme tyhmän. Uskomme enemmän omiin henkilökohtaisiin mielipiteisiimme kuin yhteiseen älyyn. Pidämme keskustelun avaajia guruina. Luulemme yksinkertaistamista totuuden tiivistämiseksi. Meistä on tullut tyhmä kansa, koska emme osaa erottaa keskustelua tiedon jakamisesta.

AUTTAMINEN ON AINA VASTIKKEELLISTA

Yrjönkadun vihainen mies ja mediapersoona Matti Apunen ja seikkailija mediapersoona Riku Rantala ottivat yhteen hyväntekeväisyydestä. Apusen eilen aamulla Helsingin Sanomissa julkaistu kolumni Riku Rantalasta sai pienen myrskyn vesilasiin. Apunen syytti Rantalaa tekopyhäksi ja Rantalan vastine jatkoi samaa linjaa. Rantala oli maininnut, että Lastensairaalan keräys on useille lahjoittajille kilven kiillottamista. Apunen oli vetänyt tästä herneen nenäänsä ja päästi oman populistinsa irti.

EVA, Apunen ja liberaalin Heikko Liha

Elinkeinoelämän Valtuuskunnan (EVA) toimitusjohtaja Matti Apunen kirjoittaa aina yhtä hilpeitä pääkirjoituksia (!) Hesariin, niin tänäänkin:

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä