Kaikki blogit puheenaiheesta Tarja Filatov

Lauri Lyly teki Laura Rädyt

Laura Räty erehtyi jonkun sosiaalipoliittisen hankkeen yhteydessä toteamaan, että alle 2600 euroa/kk ansaitsevia on niin vähän, ettei sillä ole hankkeen kannalta merkitystä. Tarja Filatov tarttui kärkkäästi lausumaan todeten, että tulorajan alittavia on ainakin puolisen miljoonaa. Mitä Räty sitten oli alunperin tarkoittanutkin niin julkisuudessa asia kääntyi siten, että Rätyä pidettiin ylimielisenä suurituloisena köyhän vähättelijänä.

Poliittiset virkanimitykset

SDP:n pitkäaikainen kansanedustaja ja ex-ministeri Tarja Filatov kannattaa joidenkin ylimpien virkamiesten nimitystä avoimesti poliittisin perustein. Poliittisilla virkanimityksillähän on Suomessa pitkät perinteet, vaikka niitä nykyisin "julkisesti" paheksutaan ja koetetaan kieltää. Nimityksiähän aina perustellaan valituksi tulleen muilla kuin poliittisilla ansioilla. Miksi siis muuttaa olemassaolevaa järjestelmää? Tehdään asia vain avoimesti osaksi järjestelmää.

Luuseriyritykset ja löysät heitot

“Joskus tuntuu, että luuseriyritykset valittaa ja ne, jotka on ymmärtäneet uuden ajan vaatimukset tekevät eivätkä vikise,” kommentoi kansanedustaja Tarja Filatov (sd.) viime syksynä Facebookissa. Filatov on pisimpään työministerinä toiminut suomalainen.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä