Kaikki blogit puheenaiheesta Verovähennysoikeus

Kotitalousvähennys, kiinteistöverot, tulorekisteri ja sotu-uudistus samaan

 

Niin kotitalousvähennys kuin kiinteistöverokin tulisi uudistaa osana sotu-uudistusta niin, että ne huomioivat jokaisen Suomeen veroja maksavan taloudellisen tilanteen yksilöllisesti ja reaaliaikaisesti.

Tämänhän pitäisi olla nyt mahdollista, koska meillä on kansallinen tulorekisteri, jossa on kunkin saamat tulot helposti saatavilla. Samassa rekisterissä hoituvat kätevästi niin kotitalousvähennys kuin kiinteistöverokin. Kotitalousvähennyksen ja kiinteistöveron tulee olla oikeudenmukainen ja huomioida jokaisen yksilöllinen veronmaksukyky.

Opiskelijat! Opintolainahyvitystä markkinoidaan edelleen virheellisesti

 

Tämän päivän (24.9.2018) Keskisuomalainen-lehdessä on jälleen kerran virheellistä, vähintääkin harhauttavaa markkinointia opintolainahyvityksestä*.

(Ennen vuotta 2014 sama asia kulki nimellä opintolainavähennys, joka oli vähennys verosta, kun nykyinen opintolainahyvitys on valtion pankille maksama osuus opiskelijan opintolainasta).

Tämän päivän [24.9.2018] Keskisuomalaisessa sanotaan mm. näin:

Ammattiyhdistysliikkeen jäsenten rahoilla Brysseliin!

On tavattoman hienoa ja tärkeää että meillä Suomessa on toimiva ammattiyhdistysliike joka on osaltaan työelämän hienot oikeudet työntekijöille rakentanut, puoluekantaan katsomatta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä