Kaikki blogit puheenaiheesta Vitsi

Haluatko kuulla poliittisen vitsin? Paavo Väyrynen

Kunnioitettu yhden puolueen emerituspuheenjohtaja ja toisen perustaja Paavo Väyrynen on nyt päättänyt lopullisesti ruveta koomikoksi: Akseli Erkkilä, Tuula Komsi...

http://www.aamulehti.fi/kotimaa/paavo-vayrynen-otti-uuden-puolueensa-asi...

Vitsien ymmärtäminen on vallankäyttöä

Paavo Arhinmäki kirjoittaa Facebookissa lyhyesti ja ytimekkäästi (Ruotsin) saamelaisista: "Ruotsi ruotsalaisille! Saamelaiset ja muut maahanmuuttajat takaisin sinne, mistä ovat tulleetkin!"

On periaatteessa mahdollista, että tämä on vitsi. En kuitenkaan ota siihen asiaan lopullisesti kantaa, ennen kuin Arhinmäki itse niin sanoo.

Hallituksen esitys asumisturvallisuuden parantamisesta eduskunnalle

Hallitus on antanut eduskunnalle lakiesityksen HE 0666/2014 vp asumisturvallisuuden parantamiseksi. Esityksessä ehdotetaan asumislakiin lisättäväksi säännökset, joiden mukaan asunnossa asuvilla tulee olla asunnossa sekä sen läheisyydessä liikkuessaan kuvallinen tunniste, josta käy ilmi asuinosoite sekä asunnon omistaja. Huolehtimisvelvollisuuden tehosteena olisi rangaistusuhka.

Lamppuvitsi kaikista puolueista

Koska olen normaalisti niin vakavamielinen ja kylmän asiallinen tosikko ajattelin kirjoittaa vaihteeksi hieman huumoria. Siispä lampunvaihtovitsi kaikista eduskunta- ja pienpuolueista. 

 

Montako puolueen X aktiivia tarvitaan vaihtamaan palanut lamppu?

 

SDP: Kreikka tarvitsee lisää lamppuja.

Keskusta: Riippuu ollaanko hallituksessa vai oppositiossa.

Kokoomus: "Yksi hehkulamppu on ainoa ostos joka tavallisen suomalaisen kannattaa muistaa."

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä